Analizorul automat de lapte LactoStar este un analizor mobil complet automat pentru realizarea unor determinari la costuri foarte mici pentru parametri precum grasime si substanta uscata negrasa (SNF); printr-o singura determinare, se pot determina direct grasimii si substantei uscate si indirect a proteinei, densitatii, lactozei si punctul de inghet
- Se pot calibra si memora 20 de tipuri diferite de produse (ca de exemplu: lapte de vaca, lapte nefiert, lapte degresat, lapte de oaie, smantana, etc.);
• Productivitate:probe introduse la analiza: mai mult de 30 analize / probe pe ora,
• volumul probei: aprox. 12ml
• Conectare PC: interfata seriala, 9.200 Baud, software inclus, interfata paralela pentru imprimanta
• Alimentare retea: 230 V/ 180 VA, 50 – 60 Hz, 12 V DC,
• Dimensiuni: 400 x 200 x 260 mm,
• Greutate: aproximativ 15 kg.
• Modul de operare este simplu si usor de utilizat datorita unui meniu foarte bine explicat;
- Calibrare: in mod automat in 2 puncte cu ajutorul a 2 tipuri de lapte de referinta;
- Principiu de masura: determinarea se bazeaza pe o procedura combinata termo-optica.
• Proba de lapte (cu un volum intre 12 ml si 20 ml) este pompata in 2 unitati diferite (o unitate optica – BlueBox si o unitate termica sau calorica – RedBox).
• Cu ajutorul unitatii BlueBox, care foloseste turbiditatea ca principiu de masura se determina suma dintre grasime si proteina (F + P), iar cu ajutorul unitatii RedBox care foloseste efectele calorice ca principiu de masura se determina continutul de grasime si SNF-ul din proba.
• Continutul de proteina se determina prin calcularea diferentei (P = F + P – F) dintre masuratorile turbidimetrice (grasime + proteine = F + P) si masuratorile calorice (grasime = T( F)).
• Punctul de congelare se determina dupa urmatoarea formula: SNF – Proteina (P) = FP (suma tuturor substantelor dizolvate).
Constituenti | Grad de dizolvare | Repetabilitate |
---|---|---|
Grasime (Fat = F) | 0.01 % | 0,02% |
Proteina (Protein = P) | 0.01 % | 0,03% |
Lactoza (Lactose = L) | 0.01 % | 0,03% |
SNF (far-free dry matter) Substanta uscata fara grasime (solide negrase) |
0.01 % | 0,04% |
Punct de congelare | 0,001°C | 0,002°C |
In plus, fata de parametrii de mai sus, prin algoritmi de calcul se mai pot determina si alti indici
Parametru | Rezolutie | Reproductibilitate | Domeniu de masurare |
---|---|---|---|
Densitate | 0,0001 | 0,001 | Fara limita |
Proteina | 0,01% | 0,03% | Fara limita/valoare calculata |
Lactoza | 0,01% | 0,02% | Fara limita/valoare calculata |
Punct de inghet | 0,001°C | 0,002°C | Fara limita/valoare calculata |
• Testare a calitatii lapte si lactate (lapte de vaca, lapte pasteurizat si nepasteurizat, lapte degresat, lapte de oaie, smantana, frisca, branza, unt, etc.)
• Laborator pentru lactate,
• controlul calitatii in fabrica de lapte si produse anexe
• Producatorul de lactate
• Fabrica / ferma de lactate
• Unitatile de productie si de colectarea laptelui
• Centru de colectare a laptelui
• Depozite de lapte
*Pretul si Termenul de livrare este comunicat clientilor prin e-mail!
*NB. Preţul cu titlu informativ in functie de model, exprimat in EURO, fara TVA / ExW franco fabrică.
Solicit oferta personalizata »
*produsele poate fi achizitionate si prin SEAP / SICAP
- Certificat de Conformitate
- Certificat MultiLab ISO 9001 si ISO 14001
- Certificat de garantie si post garantie
Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.